כך נפגשנו: מהראיונות של אורית וקארו, ששתיהן עוסקות בקרקס, במקרה הגיעו יום אחרי יום. עם זאת בעוד שאורית, שעוסקת בקרקס בינלאומי, מבקשת להגביר דיאלוג בין קבוצות, קארו מבקשת להגביר דיאלוג בין יחידים. למען האמת בין יחידים מאד ספציפיים, בינה לבין בעלה.
קארו מספרת שזה עובד מצוין ואני שומעת את ההתלהבות בקולה. אני מתלהבת לא פחות מהדרך בה אנשים מוצאים פתרונות מקוריים. למצוא את נקודת האיזון שכולם מחפשים – בדרך הכי פשוטה שיש.
1. איך הגעת לקרקס?
ידעתי שאקרו-בלאנס יכול להיות בשבילי ולבעלי הטיפול הזוגי המושלם! הבן זוג שלי, עמית, הוא אומן, איש מקסים, מוסיקאי, נשמה וקצת מרחף.. אני זאת שיותר דואגת לעניינים הארציים כמו חשבונות, ניהול הכספים.. ורצינו איזון.
חיפשתי באינטרנט איפה יש קבוצה שעושה אקרו בלאנס, ומאז אנחנו פעם בשבוע בקרקס.
2. מה זה נותן לכם?
מעבר לזה שיש לנו קבוצה מדהימה והגוף מתפתח, אנחנו שנינו עובדים יחד. אקרו בלאנס עובדת אצלנו על תקשורת ואמון. בתרגילים הוא תמיד מרים אותי כי הוא חזק.. אני לא יכולה להרים אותו למרות שבשיעורים הראשוניים הוא התעקש שאנסה, וזה נגמר בזה שקרסנו יחד..
3. מתבקש לשאול אם פה החלפתם תפקידים..?
כן, עכשיו שעתיים בשבוע אני מרחפת והוא הבסיס.
באקרו בלאנס זה כמו ריקוד משותף. לא צריך מילים ולא צריך שיחות והכל זורם בינינו ככה וזה עושה הרגשה טובה. אפילו לא אכפת לי יותר, שאני צריכה לעשות הרבה דברים בבית..
4. אני אומרת לרשום על זה פטנט, זה ממש סיפור הצלחה, אולי זה טוב גם לפרנסה?
אה, אנחנו לא מחפשים פרנסה מהקרקס… אנחנו עושים את הקרקס רק לכיף שלנו והופעות ביומולדת של הילדים שלנו. יש לנו גן ילדים פרטי שאני מאד אוהבת וגם הם זוכים לראות אותנו מתהפכים ועושים תרגילים במסיבות של הגן, וממש עכשיו יש לנו אחת כזו..
מעבר לזה יש פה רווח נוסף של קהילה. אנשי הקרקס אלו אנשים טובים, צנועים, שחיים ממה שצריך ולא באטרף הזה שצריך לקנות כל הזמן. אני לא אוהבת את תרבות הצריכה. זו הרוח שאני מעבירה גם בגן שלי עם הילדים, להיות מחוברים לטבע, לקהילה.
זאת ישראל בשבילי. עליתי לפה מתוך אידיאולוגיה כי הייתי בשומר הצעיר בקן בציריך, והיום אני עדין פה מתוך ציונות ואהבה לארץ ולעם.